ScanCeram 2015 Kop udstilling og udveksling

For første gang vil alle der udstiller, deltager og arbejder som frivillige, have mulighed for at medbringe og udstille deres egen kop til konferencen. Kop-udvekslingen fungerer som en måde, hvorpå konferencen kan rejse penge til de studerendes rejseudgifter. Doner en kop og 100 dkr. til udstillingen og så kan det være, at det er dig der får lov til at vælge den første kop af de udstillede kopper. Billetter uden en kop-donation vil være mulige at købe for 350 dkr.

Scanceram 2015 Udstilling for oplægsholderne på Tolne Skov Pavillon

Alle keramikere der præsenterer på ScanCeram 2015 vil medbringe deres egne arbejer, som vil blive udstillet i løbet af konferencen. Deres værker vil blive udstillet ved siden af den store foredragssal. Dette er en fantastisk mulighed for både deltagere og publikum for at se anerkendte keramiske kunstnere, fra hele verden og diskutere deres arbejder med dem personligt. Udstillingen åbner Torsdag d. 14. Maj 2015, kl. 16.30.

ScanCeram 2013 Demonstratørers udstilling på Tolne Skov Pavillon i  Glassalen

Vi har igen i år nogle fantastiske demonstrationer af keramiskkunsthåndværks produktion i praksis, i et integreret forløb på ScanCeram 2015. De keramikere der demonstrerer på konferencen, vil vise en udfoldet gruppe af deres arbejder, således kan vi se hvordan deres arbejder ser ud når de er færdigproduceret. Udstillingen åbner Torsdag d. 14 maj, kl. 16.30.

Udstilling: "De unge danskere" - fra Århus Kunst Akademi, på Tolne Gjæstgivergaard i Tolne

Studerende fra Århus Kunst Akademi har deltaget på konferencen, helt fra dennes spæde start. Her er der virkelig mulighed for at se hvad de senest uddannede fra kunstakademiet, har arbejdet med siden de afsluttede deres uddannelse og nu arbejder som selvstændige keramikere. Denne udstilling bliver organiseret af og kuratoren på udstilling er: Lærke Langballe

Ny Nordisk Skulpturel Keramik på Vendsyssel Kunst Museum

Denne internationale inviterende skulpturelle keramiske udstilling vil blive vist på Vendsyssel Kunst Museum.  Kunstnere far Norge, Sverige og Danmark er brevet udvalgt, set er keramikere der arbejder med de nyeste tendenser indenfor skulpturel keramisk kunst i Skandinavien. Udstillings reception på Vendsyssel Kunst Museum Fredag d. 15. Maj, kl. 15.30.

Nordjyske Keramiker & Gæster på Hjørring bibliotek i Hjørring

Henover set sidste årti har Nordjyske Keramikere afholdt årlige keramiske workshops og udstillinger her på Hjørring bibliotek. Denne udstilling på Hjørring bibliotek giver mulched for at udvalgte medlemmer og gæster kan blive udstillet med deres bedste værker. Udstillingen åbner: Fredag d. 15. Maj 2015, kl. 17.00.

Keramik udstilling for konferencedeltagere  

Hvis du har regristreret og tilmeldt dig til Scanceram 2015 og du kunne tænke dig at udstille dit keramiske arbejde, så er denne udstilling specielt for dig! Vi har dette år lavet en aftale, hvor der er mulighed for at få udstillet dit arbejde på konferencen, det eneste krav er at du medbringer dine arbejder til konferencen og at du er klar til at udstille dem senest Fredag d. 15. Maj 2015, kl. 10.00. Vær venlig at henvende dig med din interesse, navn, adresse, website/hjemmeside/FB-site, e-mal, telefon, titel, beskrivelse og priser til: Janne Hieck (j.hieck@t-online.de)  +45 40475321

Individuel, solo eller en mindre gruppe udstilling i Vendsyssel

Kunne du tænke dig at arrangere en solo udstilling eller en udstilling for en mindre gruppe af keramikere i samarbejde med Scanceram 2015, et sted i Vendsyssel?  Har du et åbent studio eller værksted i Vendsyssel, hvor publikum og andre keramikere er velkommen til at komme og kigge, så lad os venligst vide dette, så henviser vi til netop dit sted eller arrangement her på siden! (Kontakt: Kristina M. Rasmussen: kristinamargretherasmussen@gmail.com eller på telefon: 30891696)