Rejse anvisninger til ScanCeram 2015 til Tolne, Danmark

Vores ScanCeram konference er basseret i Tolne Skov Pavillion, Tolne. De fleste panel diskussioner, forelæsninger, demonstrationer, udstillinger og måltider er i Tolne. Der er nogle yderligere events, et panel og en udstilling på Vendsyssel Kunst Museum i Hjørring ca. 10 minutters gang fra Hjørring togstation. Indkvartering og overnatning til konferencen, er også en kort 10 minutters gang fra Tolne Camping, der har 2, 4 og 6 personers rum.

Med færge, via havet:

Fra NORGE: Tag færgen fra Bergen, Stavanger, Kristiansand, Larvik, eller Oslo til Danmark; Hirtshals eller Frederikshavn.Derefter tager du DSB-toget til Hjørring og skifter til DSB-toget imod Frederikshavn.Stå af på stationen i Tolne og du er her!

Fra SVERIGE: Tag færgen fra Gothenburg til Frederikshavn.Tag derefter DSB toget, der går mod Aalborg, du skal køre to stop med toget, stå af i Tolne og du er her! 

Med fly, via luften:

AALBORG (AAL) er den lufthavn i Danmark, der er tættest på konferencen. Efter ankomst, kan du tage bus nr. 2 lige udenfor hovedindgangen til Aalborg busstation. Herefter kan du rage to get nord på til Tolne (der er 9 zoner i alt.)
COPENHAGEN (CPH) er den største internationale lufthavn i Danmark. Prøv om du kan få et fly herfra til Aalborg (ALL), det tager 45 minutter, med en dejlig udsigt. 

Med tog, via skinnerne:

København:  Tag DSB toget direkte fra København lufthavn til Tolne, det tager cirka 6 timer til Tolne, med en dejlig udsigt over det danske landskab.
Frederikshavn: Tag toget mod Hjørring, stå af i Tolne.  
Hirtshals: Gå til togstationen i Hirtshals (Colorline) eller Lilleheden (Fjordline), og tag set blå tog til Hjørring.  Glem ikke at trykke på knappen på platformen, således at toget stopper for dig! Skift tog til DSB-toget mod Frederikshavn.  Stå af toget i Tolne og du er her! 

I bil, på vejen:

På motorvejen: Kør ad EU 45 nord på Fra Tyskland gennem Kolding, Århus, og Aalborg til Hjørring (E 39) eller Frederikshavn.  Kør herefter mod den by du ikke er i, det vil sige mod Frederikshavn, hvis du er i Hjørring og omvendt. Tolne ligger ca. midt imellem Hjørring og Frederikshavn, kig efter skilte til Tolne.

På cykel:

Der er cykelstier, ved side af hovedvejene til Tolne og gratis camping på vejen, undersøg mulighederne...!